2021-02-23
昨日去了此店一心想品嘗它的午餐,可惜昨日沒有午餐供應,只有散叫.本想離開.但同事們話返工第一餐開年飯不緊要.只要好食就得,貴些也無坊.一座下,店員問要distilled water嗎?我只需tape water.然後上了三柸tape water.然後, 打開menu選擇不多.我想叫油封鴨.店員回覆只在weekend供應.本來想食青口,但店員話無貨.最後選擇了兩個法國蝸牛及牛肉他它.三人吃.同事的牛肉他它先到.肉質可以還算新鮮但份量不大而配菜是幾塊chips.再等一會,我和同事的法國蝸牛送上. 看落不错.食後出事.個sauce同xo醬味道一樣,點解無potatoes mesh係底.就連menu寫跟法國包都只是一少幾塊包.期望法國蝸牛可補數,味道....是無味.完全好失望!!!成惠$150+10%=$165.就係食咁嘅質素!!!我們感覺中伏了!之後要去後面U購買麵包食.!
我們感覺中伏了!之後要去後面U購買麵包食.!