☕️ Cafe for chilling — Reaction Coffee Roaster☕️➖➖➖➖➖路過諗住同朋友飲杯嘢 就誤打誤撞行咗入呢間💁🏻‍♂️美味指數 😋: ⭐️⭐️⭐️環境指數 🏖: ⭐️⭐️⭐️⭐️服務態度 👨🏼‍🍳: ⭐️⭐️⭐️⭐️翻兜指數 💫: ⭐️⭐️⭐️(五粒星為滿分💯)☕️ Cold Brew $52見人哋飲好似幾靚仔咁 又俾埋冰你搞到成個whiskey 咁咪諗住試吓🤫 點知嚟到之後一到發現杯入邊有好大隻昆蟲🤢 同職員講佢都即刻拎走 走去換翻。。。💩 飲落嘅味道其實都普通 入口又唔覺得佢咖啡味特別重🧐 僅屬中規中矩🙇🏻‍♂️☕️ Hot Chocolate $46可能見入邊都唔少人淨係飲嘢 所以對佢飲品嘅期望都偏高 但最尾出嚟有落差🤢 都係啲普通野一杯朱古力咁樣囉🙈💰Total: $98✅ 雖然話個飲品入邊有隻昆蟲 但係佢都即刻沖去轉 臨場應變同態度都唔錯嘅💁🏻‍♂️ 而且環境其實都算舒服😆 會想嚟試吓佢啲嘢食❌ 飲品嚟講句真係麻麻哋🤢 而且有隻昆蟲喺杯飲品入邊 的確係影響咗😩
➖➖➖➖➖

路過諗住同朋友飲杯嘢 就誤打誤撞行咗入呢間💁🏻‍♂️

美味指數 😋: ⭐️⭐️⭐️
環境指數 🏖: ⭐️⭐️⭐️⭐️
服務態度 👨🏼‍🍳: ⭐️⭐️⭐️⭐️
翻兜指數 💫: ⭐️⭐️⭐️
(五粒星為滿分💯)

☕️ Cold Brew $52

☕️ Hot Chocolate $46

💰Total: $98

Chocolate
Cold  brew
Cold  brew
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)