2014-08-21 3332 views
琴晚見落大雨,所以決定去商場搵餐廳食飯,唔駛濕,由於朋友想食牛排,見呢間唔駛等位,環境又ok就入去食啦..入到去睇menu, no set dinner, 但就main course$148起,如果要加野飲,甜品,小食就再加錢我地叫左一個大蝦拼牛排,叫左7成熟..岩岩好..唔會硬..但係就無咩牛味只係有紅酒汁既味..反而個薯蓉就好creamy,好好味再叫左一個燒春雞拼著條,賣相幾好,隻雞份量好大,一個女仔食唔哂,但啲雞肉有啲"梅",所以覺得唔太得,得個樣但無內涵咁最後加左個tiramisu,味道一般,對於鍾意有酒味既人黎講會覺得唔夠酒味,但算不過不失總結而言,呢間餐廳環境同服務態度都好好,可惜食物水準太一般,唔值$250一個人,應該唔會再黎lu

2014-08-20