唯港薈Silverbox 宴會廳

Hotel ICON Silverbox Ballroom
2020-10-04 862 views
Icon 之前都有啲想試,係因為開嘅時候一直都好難book, 其實今次都係一星期前訂,八位都要落訂金。 就係因為大家都無試過,所以就去咗食星期日的brunch。因為疫情關係用餐嘅地方就轉左去宴會廳,而啲食物就放晒喺入口嗰度,都幾開陽,仲比我見到有啲小昆蟲飛飛下。其實啲食物擺位令到我提唔起勁影相,好簡陋,毫無美感,跟住嗰啲牛扒,羊架係煮熟晒擺定響熱盤嗰度等你自己夾。好有到會感覺。而印度嘢食,有薄餅,但係啲薄餅好硬又唔熱,啲咖哩又冇汁,我唔知啲薄餅可以點食。海鮮方面有蝦蟹,都算可以接受。甜品應該係稍為好少少囉,但係如果你鍾意食榴槤啦。飲品有有氣白酒,橙汁,西柚汁,咖啡,西式茶,如果飲得香檳嘅就會好啲啦,因為任飲。如果喺疫情底下。咁嘅食物咁嘅環境,仲要冇折頭,其實真係好唔抵食,係好差。咁嘅價錢,其實都可以食到好多其他嘅靚酒店,唔需要考慮佢。

海鮮方面有蝦蟹,都算可以接受。

甜品應該係稍為好少少囉,但係如果你鍾意食榴槤啦。

咁嘅價錢,其實都可以食到好多其他嘅靚酒店,唔需要考慮佢。
2020-10-04
$570 (Lunch)