2018-07-12 344 views
見青衣城新開呢間素食店,無乜人,諗住去試下有幾伏,宵夜時段都係$98一個,未計加一,好少食素,款式少,味道有幾款都幾好,但好多都無乜味咁,淡到爆但吾知係咪太多人投訴服務差,去到無呢回事,返而好好態度一開頭食左幾啖,就已經有侍應走黎sell甜品,又話有優惠咁,見$38未計加一,要食食下即刻擒錢出黎比左先,咪試個士多啤梨咩凍咁,味道就吾識欣賞,又吾係話難食既點知轉個頭見到右面個台送甜品,正正係頭先要比錢買既甜品,我以為熟人朋友啦,點知之後,除左我比左錢買甜品,其他台竟然都有得送甜品到底係咩營銷手法,咁玩野法,我吾係貪小平宜一定要人送野,但咁樣做法都對我真金白銀買既顧客好吾公平姐,吾會再去食,本身仲想試埋隔離同舖個間韓國野,依家請都吾會去,比咁多錢賣廣告都無用啦

但吾知係咪太多人投訴服務差,去到無呢回事,返而好好態度