2010-01-05
曾多次到此家面店食嘢, D野食幾好, 但在剛過去的星期日實在令我好失望, 而且我決定以後都唔會再去!!事源係我一坐底叫咗個炒面, 落單阿姐已經講: D炒面凍嗰喎. 但我話唔介意, 要一個呀! 但等了良久, 我已經忍唔住佢地的服務態度, 既然D炒面係凍既, 點解仲要等咁耐? 唔係唸住再凍D至攞俾我呀???我頂唔順攞埋張單出去同佢老闆(疑似老闆白眉毛+白頭髮, 眼大大嗰個)講, 我唔等啦, 因為我已經等咗好耐........點知佢的回覆: 咁無耐性, 唔好等囉, 一陣都等唔倒.......我明明係門口見到係有已炒好的炒面, 但無係夾俾我, 我覺得佢地好離譜. 我惟有還佢一句: 我真係等咗好耐, 否則我唔會走! 個疑似老闆的人話走咯走咯; 我實在忍不可忍下就同佢講: 你檢討下你自己啦, 然後轉身就走咗