2010-03-29
因為之前食過新蒲崗分店, 食物及服務都唔錯的, 但今次食完觀塘分店, 真有點失望, 加上鋪位太細既關係, 二人枱同另一張二人枱要拍實, 連移開條隙既空間分開, 仲要隔離既食客將d 袋放哂係我地呢邊, 個人又挨過黎, 擺坐個身位..搞到忍唔住要求調去隔離再隔離坐刺身類都還可以, 但熟食就真係好一般, 叫了一口牛, 只有"鞋",沒有味, 炒菜亦好求其, 燒牛脷亦是沒有味道, 自問我跟朋友都不是濃味人, 但都覺得無味呢!仲要成日漏單, 一晚有共三張單都漏左, 真係無哂癮!我諗唯一可取的是, 生日月份幫襯會有炸雪糕食, 仲聽到d食客話幾好味, 不過我諗我生日唔會想食呢到呢!

刺身類都還可以, 但熟食就真係好一般,

仲要成日漏單, 一晚有共三張單都漏左, 真係無哂癮!

2010-03-25
$162.8 (Dinner)
Celebration
Birthday