2018-02-10
見到食評的評價好好,食完之後完全覺得中伏,直頭係唔會再食黎到等一時間食刺身先!極普通的仼食刺身,不過我地無特別期待,始終價錢平。叫左2轉,第1轉無黎到的以為係miss左,第2轉都係無,應該無貨,不過無人通知我地。未有野食,去左拿d炸物,全部都係凍的,部分放到有益味。點餐單上的炸物,熱的,無特別。肉類,身為肉食獸的我,都無興趣。牛勁肥,肥到口感好似食唔到肉咁,覺得我講得好誇張?我食的時候都覺得好誇張豬,有陣穌味,好似羊咁,又係誇張,不過真誇張!呢間野最好食,叫完可以再叫就係響鈴同炸魚皮!無了...可能有的,但我地食唔到,就係丸類!係落左3次單一次都無黎,我地唯有問店員,原來無貨,我無打錯,你無睇錯,係真係無丸!係0!得腸仔同芝士腸,無了!未試過打邊爐係0丸仲要0通知,唉。總結:極不推薦除左呢幾隻字,我已經無言。 當天220元(連加1)一個人,說實話,仼何一間差不多價錢的火鍋(就算係大家樂)都比佢好。
未有野食,去左拿d炸物,全部都係凍的,部分放到有益味。
點餐單上的炸物,熱的,無特別。
肉類,身為肉食獸的我,都無興趣。
豬,有陣穌味,好似羊咁,又係誇張,不過真誇張!
呢間野最好食,叫完可以再叫就係響鈴同炸魚皮!無了...