2019-09-27
果日同女朋友食個下就見佢餐牌都好似好吸引跟住入咗去食,好啦一坐低嘅時候咁淨係見到意粉同沙律,而且價錢都係偏高, 相對起嗰個商場同埋嗰個地區嘅價格來講,我以為個午餐已經印咗係個餐牌上面點知原來唔係淨係貼過幾隻字仔係牆。最奇怪嘅事佢又唔比刀我又唔比匙羹,食西餐最基本嘅要求匙羹同都同差都冇好啦跟住然之後叫咗兩個下午餐一個係茄汁魚柳意粉一個就係黑椒牛柳意粉,好彩佢五六蚊係包埋嘢飲,跟住一嚟到茄汁魚樓意粉都可以,但係個黑椒牛柳意粉一嚟到就完全真係唔知想點,黑椒汁冇黑椒得個一Pat啡色水,汁又唔夠味又唔夠搞到成個意粉又乾又淡,牛柳重奇怪完全食唔到有牛嘅味道都唔知係咪用豬肉,好啦都算啦諗住食晒佢爭爆個肚飲埋杯嘢就走,點知佢夠膽死兩杯果汁都用水溝出嚟一杯橙汁同埋一杯菠蘿汁可以飲得出係有水溝落去,完全係淡茂茂,呢樣野真係唔想再食仲要咁貴,正即係放飯嘅時候身邊仲見到其他寫字樓嘅打工女仔當然佢哋係食沙律但係我都唔見得沙律係好吸引嘅地方,只係將一大堆菜放喺上面,冇咩擺設有冇咩汁去襯托。