2021-12-19 214 views
難得筲箕灣開始多左coffee shop, 入去買件cake 支持下小店,住係度講真真係唔會堂食,勁細,唔緊要,買翻屋企歎見abc pie幾特別,未食過就試下你,雖然$48有d貴,但支持下啦店用即用刀切,我心諗,咁咪件件唔同size?有d怪,點知佢唔成個拎上台面切,伸隻手入餅櫃切,切完拎出嚟果下佢發現,咦點解個蛋糕冇咗一忽,原來自己切唔到中心,好啦我期望下佢會唔會切埋嗰一忽俾我,點知佢將呢一舊唔完整嘅蛋糕照樣入盒,我返到屋企打開真係嬲嬲地,試完好翻少少,餅底係幾鬆化,cream都幾好味,但係五啖就食完😵‍💫整體體驗好差

2021-12-19
TakeAway
$50 (Tea)