2022-05-27 359 views
話說今日想食越南野,就孖老公仔去屯門市中心附近華都商場地舖小巴黎嘆個下午茶,我哋叫咗一個豬頸肉撈檬,扎肉雞絲湯檬,馬拉盞炒通菜和小食扎肉一份,加2杯咸檸七,落單前,老公都問咗一下,咸檸七個汽水係咪罐裝?個姐姐話係,不過我哋會倒埋落嗰杯度出餐,咁我哋聽完罐裝就覺得都可以,咁就下單等食。下單之後,首先嚟當然是飲品,我哋督咗嚿咸檸檬幾下,發現杯嘢點解冇汽泡⋯⋯於是試飲(已經中伏🤮),係一杯冇汽水味的咸檸檬冰水😖,咁我哋就問返下單個姐姐,點知佢支吾以對就蒙過去!!寫評語只是想店舖能夠重事此事,如果真的是罐庒汽水為何沒有汽泡,其實店舖直接上罐庒七喜給客人,再加咸檸檬底都一樣,不竟談及利潤💰,老闆你也是賺到的,(兩杯飲品收$56),味道跟水一般⋯⋯那好意思其它食品都到齊,味道只可以話唔係好食,亦都吾係難食,但頗多味精,食完要飲茶先得
2022-05-27
$140 (Tea)