2022-07-23 180 views
第一次寫食評,竟然係因為太失望見All day breakfast係招牌菜,滿懷希望諗住食餐好,點知食左一肚氣首先講服務方面,入到去見到門口有位 ,問staff可唔可以坐近門口,方面可以睇車,staff一句唔可以就指我地坐返餐廳入面嘅位。然後話限時食一個鐘,我話ok,但點知叫野完野食等左40分鐘啲食物都未到。眼見隔離2枱嘅客人遲過我地黎都已經埋單走人..追左2次都話黎緊黎緊..再講食物方面,叫左一個自選all day breakfast ,一個芝士和牛漢堡,只可以話無驚喜又唔係難食,但絕對對唔住個價錢..芝士和牛漢堡塊芝士凍嘅,All day breakfast 叫左個價值$20嘅太陽蛋,太陽蛋全熟仲要係穿嘅..應該無下次lu
第一次寫食評,竟然係因為太失望

應該無下次lu
芝士和牛漢堡