2019-01-11
這店到今次去已經第四次光顧,第一次來都是因為環境吸引同朋友黎傾計,request 熊仔拉花真係好看又幾好飲,之後覺得不錯再自己去,這次二點前到此店超多OL部分說話勁大聲,就像街市的嘈吵,我一個人去見到其實有一位要搭枱,但當時店員竟話無位,係廚房有一位叫俾我坐,這次過左二點後位置開始空出來客人一個個走,才回復平靜,這次是最差感覺。其實這店一直去都感覺店員態度的冷漠平淡,完全沒朝氣,只因環境同食物去。今天剛巧有東西要買再去光顧,店內職員好像轉了,在點餐時有位新的店員細心聆聽同有禮貌的回覆我,我向他request 熊熊拉花,他說:負責整這拉花的人今天不在,我儘量整給你,到咖啡來了真心不是這回事,但因為這店員有心去整感覺還好,不過一飲明明叫☕️🌹,但只飲到唔夠熱又無玫瑰味勁多奶的一杯。。。感覺無言無奈。。到個All day breakfast到。。。翠玉瓜全吸哂陳年油💀👈🏼不得了無食到蕃茄燒到黑色像獲屎,沒熱的口感但燒焦了👈🏼甘不如唔好燒生給我仲好。。薯餅:全是吸哂陳年油,食落去油膩,而且有油渣味。To bad的一餐講真有無心去整俾客食定為生意利益,真係感受到同食得出,甘簡單的也整到甘。。
到個All day breakfast到。。。
翠玉瓜全吸哂陳年油💀👈🏼不得了無食到
薯餅:全是吸哂陳年油,食落去油膩,而且有油渣味。
To bad的一餐