2010-08-09
之前試過兩次一鍋豐. . .飽到頂唔順. . 跟住忍下口. . .轉食A餐. . . 最近加了價. . .A餐由原先11:00 – 12:30 特價時段. . .$26 送飲品1杯及點心1款加到 $21個餐跟飲品, 另加 $8 才有點心. . . 真是百物謄貴. . .又唔見我份人工加得咁快. . .分別試過A餐既白汁三文魚焗飯, 湯飯(火鍋上), 海鮮粉絲(碗上) . . .都ok. . .唔駛$30. . .11點黎. . . 當brunch早午兩餐一齊食. . .比樓下Oliver’s Supersandwiches .. .三十幾蚊個早餐. . .已經很化算. . .仲要唔駛等位添. . . 平時係稻香集團 . .飲茶食個點心.. . 都成十幾廿蚊啦. . . 點心..蒸魚頭腩. . .至讚. . .好大碟. . 好好味. . 鍾意食魚既至o岩. . .
跟住忍下口. . .轉食A餐. . .