2024-02-23 110 views
我真係勁愛打邊爐同時都好鐘意食雞煲今日搵到間2樣都有,仲要好味既真係好開心😆😆😆一個價錢,任飲任食澳洲M7和牛打邊爐如果想轉雞煲,只要加錢就得,仲可以無限追加雞肉🥰🥰🥰真係岩曬我呀!🔆奇味雞煲勁大煲雞肉、醬汁好濃郁,加埋啲芫茜,真係超級香,芫茜愛好者等芫茜吸埋啲汁真係好正!啲雞應該係煎炒過,啲雞肉唔易散又好嫩滑,真係食極停唔到口,最正係仲可以無限追加🥰🥰🥰🔆任點肉類一黎先上一碟頭盤,每款肉都有啲,排得好靚,每款都試下,全部都好新鮮! 個人覺得打邊爐都係安格斯牛肩胛最好食!同埋鮮牛肉配雞煲汁都好正,肉質軟淋,加埋啲醬汁,真係又停唔到口😋😋😋🔆其他打邊爐配料自助吧種類都唔小,要有既都有,蔬菜、菇菌、丸、腸仔、午餐肉、豬頸肉、牛栢葉、鵝腸、豬大腸、煙鴨胸,另一個櫃仲有水餃同埋仲有雞煲必備既生根同響鈴,而且佢有好多不同種類既麪!調味料區都有好多選擇!🔆雪糕有好多味道,但因為好飽,我最後只試左薄荷同香芋,佢味道偏淡、唔會好甜,但味邊好濃!係食完超濃郁既雞煲後食,好清新!🥰
我真係勁愛打邊爐
同時都好鐘意食雞煲
今日搵到間2樣都有,仲要好味既
真係好開心😆😆😆

一個價錢,任飲任食澳洲M7和牛打邊爐

🔆奇味雞煲

🔆任點肉類

🔆其他打邊爐配料自助吧

調味料區都有好多選擇!

🔆雪糕

係食完超濃郁既雞煲後食,好清新!🥰