2015-08-04 1856 views
想搵個地方搞中學同學ReU,朋友介紹話里間多game又可以唱k,又坐得落咁多人,咁就拉大隊去試下。雖然趴post見到叫pasta餐最抵,但我覺得個咖喱公仔麵好吸引,叫咗個跟餐肉蛋,另外再加雞翼,估唔到又幾好食,個咖哩係精髓,佢地應該用日本咖哩煮。野飲我諗咗好耐,諗緊薄荷綠茶好定飲蜜桃綠茶好,個staff同我講原來可以加$2自選兩溝,咁我就叫咗杯薄荷蜜桃綠茶,兩個味加埋又幾match,溫馨小tips怕甜就唔好試喇。雖然散叫好似有d貴,第一杯野飲計$52,我咁狂加野total$103加一,但我地由7點坐到12點,無限時,唔會趕人走又唔會再要我地加order,其實對比其他cafe算抵坐!(即係如果只坐一陣食個晚餐里間未必太適合)直得一提係佢地主打嘅 boardgames, 真係又多又新,個日試咗個新game,有d似以訛傳訛但係畫畫版,笑到癲咗,本身成班人好耐無見都可以突然即刻熟返晒。另外我見人地有酒送,d staff話慶祝生日就會送,唔check ID幾時生日,總之切蛋糕就得,我地特登落街買個慶祝埋今個月生日嘅朋友,(留意會收切餅費$50)。見我地一切餅就會即刻黎面前表演,好有誠意,仲送每人

另外我見人地有酒送,d staff話慶祝生日就會送,唔check ID幾時生日,總之切蛋糕就得,我地特登落街買個慶祝埋今個月生日嘅朋友,(留意會收切餅費$50)。見我地一切餅就會即刻黎面前表演,好有誠意,仲送每人一杯ji子彈酒。我之前試過係酒店叫rainbow shots要成$400/set(9杯),味道同棋吧個d無咩分別,一樣唔好飲,志在玩gimmick會邊倒邊變色,係特別嘅。

2015-08-01
$120 (Dinner)
  • 咖哩公仔麵