2022-12-20
‼️貼錢買難受‼️. 法國菜但食到趕頭趕命,服務態度亦不到位.1️⃣ Book餐廳後,餐廳會wtsapp個餐牌叫你pre order special dish,已經mark錯左客人booking個名。.2️⃣ Wtsapp明明講好8:30交枱。食到8:00左右,先啱啱上main dish隻雞,我地食第一啖個女侍應就過黎講:「8:20要帶枱,你地洗吾洗叫左甜品先?叫完甜品我幫你地打包隻雞。」好過份,餐廳沒有尊重客人的用餐體驗及食物。相信大部分人都係因neighborhood既鹽焗雞而慕名而來,而餐廳竟然為左客人繼續叫野食而打包最出名既dish,犧牲當刻品賞食物最佳時間。.係8:10-8:20既期間,侍應都會睇住我地食野既進度同埋提我地8:20要交枱。當我地同佢反映,訂枱時寫明8:30交枱,侍應只冷淡回覆:「下一枱8:30會黎。」.所謂的法國菜,收所謂fine dine價錢,提供的卻是快餐店的服務。雖然食物質素不錯,但用餐體驗足已將一切推翻。.希望大家睇到呢個食評,去之前三思,同類餐廳,價錢相若,比比皆是,無謂吃完一肚氣!.
法國菜但食到趕頭趕命,服務態度亦不到位
好過份,餐廳沒有尊重客人的用餐體驗及食物。
雖然食物質素不錯,但用餐體驗足已將一切推翻。