2006-11-15 4 views
約左舊同學食lunch, 佢提議食pizzahut, 兩個女子點了以下五款食物:夏威夷鮮果沙律---嫌佢沙`律醬太多, 不過都幾新鮮, 很奇怪, 鮮果上會有杏仁片, 脆脆地, 伴生果一起吃, 都不錯!紐西蘭青口米形粉脆窩---米形粉既size就好似加大碼既米, 口感都好似d飯, 好淋好淋, 好冇口感, 感覺唔到自己食緊咩, 味道都一般, 唔突出, 純粹出於對米形粉既好奇而order, 下次no way!什菌雞肉炒天使麵---以為炒野一定會油油地, 點知原來唔係, 完全唔似係炒過,一點油膩感覺都冇, 好! 天使麵煮得剛好, 但材料份量唔夠多…佛羅倫斯卷伴薯角---新野喎, 皮內包著溶溶地既芝士和甜甜地既菠蘿粒, 幾好味!特級小食拼盤---全部都係炸野, 唔特別, 食完之後十分熱氣!