♡ 奧海城平價泰菜|泰雅 ♡-週末時間就梗係要去食下泰國菜啦!💕同朋友們嚟到奧海城嘅food court~ 見呢間餐廳都幾多人食就試吓😋- ♡ 海南雞飯 油飯 (全脾)♡ $65呢度最出名就係海南雞飯我哋仲轉左全脾 (+$10) 雞皮好滑 雞肉都好鮮嫩 配埋醬汁一齊食,真係好正❗️-♡ 泰式炒河牛肉 ♡ $68辣度都有幾個選擇 而我地就叫左微辣~ 但係佢嘅微辣都好辣😂如果鍾意食辣嘅朋友一定要食😜性價比都幾高。-♡ 小食類 ♡ +$13小食跟都係+$13咋,好抵食。✨泰式無骨鳳爪 都係超級辣 🔥 作為小食都幾開胃✨上湯時蔬 ✨單骨雞翼 ✨泰式豬頸肉沙律豬頸肉燒得幾香 而且好軟林 值得一試-♡ 海南雞(半隻)♡ $118最後,我哋再叫多半隻海南雞返去做餸😋今餐真係好抵食❗️❥#⇢店鋪資料:泰‧雅 (大角咀)大角咀海庭道18號奧海城二期1樓大食代4號舖#-#hkig #hk #hkfoodie #hkgirl #foodie #hkfood #foodstagram #foodblogger #foodgasm #香港美食 #香港好去處 #香港小店 #相機食先 #手機食先#拍拖好去處
♡ 奧海城平價泰菜|泰雅 ♡
週末時間就梗係要去食下泰國菜啦!💕
同朋友們嚟到奧海城嘅food court~
見呢間餐廳都幾多人食就試吓😋

♡ 海南雞飯 油飯 (全脾)♡ $65

呢度最出名就係海南雞飯
我哋仲轉左全脾 (+$10)
雞皮好滑 雞肉都好鮮嫩
配埋醬汁一齊食,真係好正❗️
♡ 泰式炒河牛肉 ♡ $68

辣度都有幾個選擇
而我地就叫左微辣~
但係佢嘅微辣都好辣😂

✨單骨雞翼
✨泰式豬頸肉沙律

豬頸肉燒得幾香 而且好軟林 值得一試
♡ 海南雞(半隻)♡ $118

最後,我哋再叫多半隻海南雞返去做餸😋
今餐真係好抵食❗️

#
⇢店鋪資料:
泰‧雅 (大角咀)
大角咀海庭道18號奧海城二期1樓大食代4號舖
#

#hkig #hk #hkfoodie #hkgirl #foodie #hkfood #foodstagram #foodblogger #foodgasm #香港美食 #香港好去處 #香港小店 #相機食先 #手機食先#拍拖好去處 #香港美食日記 #香港美食指南 #香港美食地圖 #大角咀 #大角咀美食 #大角咀泰國菜 #香港泰國菜