2024-04-24 35 views
餐廳位於奧海城三期, 環境裝修簡約, 半開放式設計、開揚舒適, 主打多款韓式料理、炸雞、伴飯、飯卷及韓式特飲✨自行掃ǫʀ下單, 圖文並茂、非常方便, 有系統完全沒有漏單情況, 值得一讃👍🏻我們點了半半炸雞(無骨)🍗 可以自行選擇兩款口味炸雞, 分別是有骨及無骨炸雞, 選了無骨炸雞韓式甜醬及紫菜脆脆口味, 採用先焗後炸方式炮製, 更能鎖住肉汁, 份量比想像中多, 可以足夠三至四人份量, 建議可以sʜᴀʀᴇ食, 特別推介紫菜脆脆口味更加香脆惹味, 有驚喜😍韓式烤牛肉定食🐮 前菜配料十分豐富, 有泡菜、豆角、炸魚仔及清湯, 烤牛肉是牛肉薄片口感較柔軟細膩、再配上香菇, 味道帶點甜甜的, 送飯一流小食炸紫菜粉絲卷(6件) 採用韓國紫菜及炒粉絲為餡料, 入口超酥脆, 非常可口飲品青蘋果梳打🍏 西柚梳打 味道很清新又解渴韓國服務員態度親切有禮有笑容, 親民又夠地道、上菜有效率, 整體不錯

我們點了
半半炸雞(無骨)🍗

韓式烤牛肉定食🐮

小食
炸紫菜粉絲卷(6件)
採用韓國紫菜及炒粉絲為餡料, 入口超酥脆, 非常可口

飲品
青蘋果梳打🍏