2021-10-10
餐廳環境幾大間 有多款西班牙菜式同tapas: 西班牙奄列 西班牙海鮮飯 地道紙包魚 churros~~~ 牛扒都好似幾出名🙈一坐底就有墨西哥脆片食($45) 芝士味好香濃 同脆卜卜 仲有忌廉醬可以點 勁快就清完一兜🤭 食晒店員仲會主動refill😛 .▫️龍蝦汁大蝦海鮮闊條麵 $148一上菜勁香😍 闊條麵食落煙韌卦汁 食落夠creamy 龍蝦汁夠濃郁多汁🤤 海鮮有大蝦青口同帶子粒~.▫️德國蜜糖燒豬手 $248勁巨型既豬手😳😳😳 打完卡可以叫店員幫你地切件🙈 有蜜糖中和左豬手既鹹香 食落帶脂香感 肉質細緻但略嫌唔夠脆口 另外個sauce幾加分 有少少啤酒味幾特別 令味道更香濃~每款main都可以揀一份配菜 我地揀左酸忌廉焗美薯 酸酸地很開胃 仲有啲煙肉脆粒係面 我真的好喜歡吃焗薯🥺.▫️heineken $62食豬手點可以唔飲生啤😛 8點前係happy hours所以會平啲喔~~~ 揀左依款都幾易入口 唔會太苦 配埋豬手飲剛剛好😚 餐廳仲有其他調酒喔🙆🏼♀️.總結,食物質素都唔錯且大份 尤其個豬手真係超巨😂 氛圍同普通西餐差唔多 坐得幾舒服的 又無催我地走🙈 可以收工黎同frd happy
▫️龍蝦汁大蝦海鮮闊條麵 $148
▫️德國蜜糖燒豬手 $248
▫️heineken $62
總結,食物質素都唔錯且大份 尤其個豬手真係超巨😂 氛圍同普通西餐差唔多 坐得幾舒服的 又無催我地走🙈 可以收工黎同frd happy hour下~ 有人慶祝生日 餐廳都會配合播生日歌 好有氣氛😆 店員服務態度都好好🙆🏼♀️