2009-11-26
星期六起cwb行街, 都知搵食艱難架喇, 本身諗住起對面既沙x王, 不過唔使講喇, 多人到爆, 過番黎風月堂呢座大廈, 初時諗住上樓上既花x餐廳, 又係要等, 望見風月堂個menu好正, 等就等喇, 有得坐住等就非常ok喇講番食物先:我叫左既牛肉稻庭烏冬, 真係好正, 個餐包埋生果,前菜1小酵, 麵豉湯 (呢個咸左d), 但個烏冬真係好好食, 質感非常好, 不過太大碗, 我一個人食唔哂, d牛肉唔鞋, , 除左牛肉, 仲有日本魚蛋, 蟹柳, 金菇同冬菇, 仲有隻蛋, 侍應會問你要生蛋定熟蛋)我個fd叫左咩脆皮豬扒卷跟薯菜, 有2大件豬扒卷, 另薯菜都好多, 係用薯角, 所以好飽肚, 我個fd又係食唔哂我個餐就包左杯茶, 而我個fd就叫左杯抹茶latte, 佢話個杯已經細, d泡都有1/3咁多, 但latte係咁架喇, 雖然係咁, 但都好好飲, 而且d餐具好靚架
講番食物先: