2013-06-20 1044 views
真係未遇過d甘既惡劣既女侍應,令到我特登開account 表示不滿,同朋友係呢度吃飯,朋友把袋放左係隔離枱既座位,之後有staff好快甘拎張凳過黎俾我地,,呢下覺得好好,但估唔到係我地要由室內轉去室外時,就有個女侍應好大聲甘對咪講,有一男一女要轉去出面,請同事注意,呢兩個人十級無禮貌,果下我呆左,講真,果下真係呆左,係用餐過程中,我地根本冇要求過d咩,反而,我睇menu時,個女staff強行從我手中搶走menu,要我睇枱面果份,果下,我都冇所謂,但最後竟然仲要俾人講,最重要係講得好大聲,根本係要講俾我地聽,講真,呢一刻我對呢間餐廳好反感,冇講佢其他野點,只覺好激氣
2013-06-20
Type of Meal