2021-04-19
1916 views
今日farewell同事,同事鍾意打邊爐,疫情下揀個一人一鍋,又唔想太平,於是揀左馬祖。湯底有好多可以選擇,事關我唔食辣,所以揀左個養生雞湯底。肉方面,揀左牛+豬任食90分鐘,$20x一上個湯底,已經見到有好多材料,好大陣雞酒味,感覺真係好養生,好啱女士,唔使太驚熱氣唔健康。😋😋一坐低,侍應會俾一碟牛一碟豬俾你試下,鍾意可以任叫,牛質素唔錯,唔太肥,所以encore 多一碟,豬都唔錯,但感覺牛貴d,所以叫番牛😆出面選擇都足夠,唔係一般方間嘅配料,而係有特別的,時間關係,無影到相😂飲品都多選擇,不過我唔太好飲品,只係飲左一樽。雪糕方面係movenpick ,我自己本身唔太鍾意呢個品牌,因為太甜。仲有其他雪條可以選擇,都唔錯。總括,因為價錢偏貴,所以質素都唔錯,偶然食下都ok,同事亦大讚😋😋
,$20x
飲品都多選擇,不過我唔太好飲品,只係飲左一樽。