2014-06-12 809 views
女性的恩物除左係買手袋之外, 就一定係甜品.好多男士都唔明白當中道理, 只會覺得女人總係另一個胃去食甜品.顧名思議 "甜品", 當中嘅甜係要慢慢品嚐, 令到自己有一種甜在心嘅感覺,從而, 令到自己減輕壓力....變為增加磅數了吧~!HESHEEAT 呢間小小嘅店舖開係旺角不顯眼的黑布街, 帶旺左一條本為整車嘅街, 而家盡管入黑都有數十群嘅女人墟係到等候.今日好好彩早左食完晚飯, 就即刻衝去食, 否則, 都唔知道要係出面等幾耐.今次食左Chocolate Waffle, 即叫即整, 好香脆!! 將原本只有7成飽嘅胃填得八八九九...再加上呢個綠茶奶凍!! 出奇地綠茶奶凍比綠茶雪糕仲要有甘甜味!!配上清清的蘋果, 令到整體甜而不膩. 更加除去綠茶的苦澀.終於, 填滿左個胃, 可以好滿足咁返屋企, 做運動減返頭先食左嘅卡路里!!
女性的恩物除左係買手袋之外, 就一定係甜品.

從而, 令到自己減輕壓力....

變為增加磅數了吧~!

HESHEEAT 呢間小小嘅店舖開係旺角不顯眼的黑布街,

今日好好彩早左食完晚飯, 就即刻衝去食,

否則, 都唔知道要係出面等幾耐.

Chocolate Waffle

配上清清的蘋果, 令到整體甜而不膩. 更加除去綠茶的苦澀.
綠茶奶凍

2014-06-11
$50 (Dinner)
Chocolate Waffle
綠茶奶凍