2021-08-29 43 views
同朋友去咗銅鑼灣到行街,到咗夜晚想搵嘢食,身為港女嘅我,搵嘢食梗係要搵間可以打卡㗎啦,但係味道一定要好食!依間餐廳符合晒我嘅要求,位於銅鑼灣嘅dazzling cafe💕🤩 裝修好典雅,每個位都可以打卡,而且餐具同裝修都match晒😊 嘢食仲要好好味!嘢食叫咗一碗我家。牛肉麵估唔到餐廳有台灣嘢食賣,餐廳整得好正宗,完全係台灣嘅口味,牛肉分量十足,而且味道鮮嫩,好有牛味,湯底亦都唔會太鹹,非常入味💕酥脆軟殼蟹凱撒沙律🥗軟殼蟹真係我嘅最愛,超級酥脆,配住沙律食,口感好有層次,好豐富😛另外仲叫咗一個地中海炒菌菇健康又好味,推介各位要試吓!嘢飲方面叫咗一杯愛文芒果烏龍冰茶,而我朋友就叫咗一杯樂活蜜桃袖香冰茶兩杯嘢飲都有好香既水果同埋花香味👅👍🏻

嘢食叫咗一碗我家。牛肉麵

酥脆軟殼蟹凱撒沙律🥗

另外仲叫咗一個地中海炒菌菇
健康又好味,推介各位要試吓!

兩杯嘢飲都有好香既水果同埋花香味👅👍🏻