Terrace in seaside 旺角太子道西193號MOKO新世紀廣場3樓346&347號舖味道評分:☄️(必食之選)>☀️>🌤>⛅️>💨☄️韓國螄蚶拌飯🌶️ $192店員建議我地攪拌均勻先食,亦可配搭紫菜一齊食,好夾好好味🥰螄蚶我食落就係類似蜆肉咁,份量都幾多😙另外韓國有很多菜式都會加入韓式辣醬,依個飯亦唔附外,製作得十分惹味🫶🏻想食更多😭☄️炸大魷魚伴炸醬麵 $195名副其實的大魷魚▶️佔左碟的7成🙆🏻‍♀️打卡一流👌🏻炸醬麵食落鹹甜鹹甜咁,麵質彈牙、粗幼適中,令人食到唔停口☺️🌤️酥脆雞胸軟骨 $62長條型狀,比較硬身,依靠茄汁味~另外會配沙律菜&我超中意的蛋沙拉😻☄️柑橘窩夫伴雪糕 $135份量非常豐富,足夠4個人share,一人一舊🙆🏻‍♀️每一層都有大量cream&柑橘,一定要提佢地香濃的柑橘醬,加落窩夫度超夾😻窩夫本身整到外皮有少少脆,窩夫內部好鬆軟,仲有蛋香味🥚 用窩夫配搭雲呢拿雪糕食都好好食🥰☀️濟州柑橘乳酪 $68造型滿分💯打卡必備味道方面就係好飲的乳酪飲品🫶🏻☄️熱情金菠蘿沙冰 $68造型滿分💯again🥰好fresh,甜大於酸味☺️下次會encore!❤️
Terrace in seaside

味道方面就係好飲的乳酪飲品🫶🏻

☄️熱情金菠蘿沙冰 $68

❤️‍🔥餐廳座位好闊落🩵坐得舒服
❤️‍🔥另收加一服務費

❤️‍🔥最後既最後,口味尼家野因人而異啦~

韓國螄蚶拌飯
炸大魷魚伴炸醬麵