2019-07-01 448 views
每次經過這間店都會俾佢的蛋糕櫃吸引住,而家好興呢類型的蛋糕,不過個價錢就……細細個幾百蚊,唔係好抵。又唔知佢用啲咩材料喎!今日去呢一間食晚餐及試佢件裝蛋糕。店員好有禮貌,有笑容,本來係冇班戟,但係廚師突然走黎同我哋講話有班戟喎!安格斯牛肉扁意粉伴紅菜頭乳酪橙汁紅菜頭就咁單食就食得多,意粉係紅菜頭味真係第一次食,食落去真係成浸紅菜頭味,感覺好健康,又唔難食,我仲好鍾意。安格斯牛雖然唔係好嫩,不過都唔會話太硬太乾。挪威煙三文魚太陽蛋牛油果班戟班戟轉咗窩夫,窩夫好脆又香,雞蛋味好濃。其他材料如煙三文魚、太陽蛋、牛油果就一般。玫瑰洋甘菊烏龍,問左店員,唔想要有香茅的花茶,就揀玫瑰洋甘菊烏龍,好清香。見到餅櫃裏面得返一款好似叫做黑莓乳酪蛋糕,我就唔係好啱,另外想試個款就冇, 就當減肥吧!店舖環境好寧靜,佈置好靚,設計好獨特優雅。

今日去呢一間食晚餐及試佢件裝蛋糕。

安格斯牛肉扁意粉伴紅菜頭乳酪橙汁

挪威煙三文魚太陽蛋牛油果班戟

店舖環境好寧靜,佈置好靚,設計好獨特優雅。