2018-11-01 219 views
呢間餐廳位於西九龍中心6樓,有日夜晚經過見個menu整得幾靚,個環境又吾錯,就入去試下。餐廳環境: 燈光同格局都令食客坐得舒適,但扣分位係有一兩隻蚊滋仔,吾知咁岩係果張桌定成間餐廳既問題。食物: 個人覺得menu既相片同介紹比實物更加吸引。我點左焗菠蘿雙色芝空豬排焗番茄飯同360芝士薄餅。焗豬扒飯會跟免費野飲,可以簡凍果茶、咖啡式者熱茶,我就加左杯熱茶。360芝士薄餅就可以半價加野飲,朋友就加左喜馬拉雅山粉紅岩鹽咖啡。1. 焗菠蘿雙色芝空豬排焗番茄飯個焗飯一上到就令我諗起大快活既焗豬扒飯,比起大快活既焗豬扒飯,呢個焗飯d飯無加蛋炒,芝士都吾覺食到,豬排吾算好肥,但食落無咩味,可以一讚既地方係幾多翠肉瓜同菠蘿。2. 360芝士薄餅pizza個餅底夠熱同鬆軟,但叫得360度芝士,我expect會多d芝士,但睇落同食落都真係吾覺多芝士,但就幾多碎蛋,同pizza整體個味道吾係咁夾。總結: 間餐廳性價比唔高,呢個價錢可以係其他餐廳享受更好味既野食。深水埗咁多選擇,應該無咩原因會再食呢間。

焗菠蘿雙色芝空豬排焗番茄飯

1. 焗菠蘿雙色芝空豬排焗番茄飯
360芝士薄餅
2. 360芝士薄餅

喜馬拉雅山粉紅岩鹽咖啡
2018-10-31
$90 (Dinner)