2020-11-22
本身抱住食黃店嘅決心,去到見到超級多人排隊,我哋差唔多排咗半個鐘頭至45分鐘(^_^*)入到去其實地方都比較逼夾,而且一坐低就同我哋講得一個鐘頭時限,都可以理解嘅因為好多人排隊,但係個感覺上個Staff都幾Rush, 好似想趕我哋走咁樣。。本身以為咁多人排隊去到會有少少特色嘅招牌菜,睇返其實Menu都非常普通滷肉拌麵/ 飯 —— $46一上枱其實第一個感覺就係份量少,可能係因為隻碗都好細隻(*´Д`*)因為我哋嗰陣時都幾肚餓,食完係真係唔算飽同其他我食過嘅台灣菜相比,佢個份量到唔算太過分,但係佢又冇任何配菜只係得滷肉而且重點係其實唔係特別好食,甚至乎同其他餐廳的滷肉比較,覺得味道有少少怪添整體來講雖然佢價錢唔算貴,係以排咗咁耐隊來講其實我都幾失望甜不辣——- $22 本人我未食過甜不辣,但係我個朋友好鍾意食呢道菜,佢同我第一句講好難食。。。我自己都覺得唔好食,但因為我自己未食過無得作比較,但係朋友成餐飯都食得唔開心。。推薦值: ⚜️⚜️/5第一個關係係因為佢係黃店,值得支持嘅但係如果要排45分鐘去食,真係完全冇呢個必要,大可以行去船皇或者嗰條街,嗰度都有好多黃店我見到佢仲有其他菜式都有人推
滷肉拌麵/ 飯 —— $46
整體來講雖然佢價錢唔算貴,係以排咗咁耐隊來講其實我都幾失望
甜不辣——- $22
推薦值: ⚜️⚜️/5
第一個關係係因為佢係黃店,值得支持嘅
我見到佢仲有其他菜式都有人推薦嘅,可能咁啱我就係食咗最難食嗰啲,但係以上經驗令我唔會再特登去,可能經過太肚餓都可以食