2020-10-19 2339 views
原先今晚心目中想去一間新開張燒肉放題店, 網上訂座fully booked, 試walk in, 晚上頭兩輪又full, 要等到九點才有位☹️ 所以去了附近其他燒肉放題店, 去到這間有位可即入, 又有早鳥時段優惠便入座. 大家要留意星期五/六/日/假期加$30/位用手機scan QR code落單, 方便快捷.食物出單後, 我的訂單食物目錄上顯示✅綠色剔號, 一目了然. 當晚沒有錯單或漏單😅首先送上三款刺身, 新鮮度&味道可以飲品有多款選擇, 自行到雪櫃前自取燒肉食物擺放一般, 另外亦有熟食(前菜, 沙律, 炸物, 壽司, 手卷等......)可供選擇燒物種類都算多選擇, 牛/豬/雞/內臟/蔬菜/海鮮......調味多是鹽燒/汁燒/果味/山葵......就算單單以牛肉為例, 也有分幾個不同部位. 食物質素好壞參半, 大家期望也不要高, 真的一分錢一分貨😅用餐兩小時, 最後半小時手機即是截單. 用餐後, 有幾種不同口味的雪糕選擇(朱古力, 雲呢拿, 菠蘿椰子, 海鹽焦糖). 我選擇的🍍🥥, 各自味道不突出, 勝在雪糕夠凍, 可緩和口腔內的熱氣. 如果畀多一次我選擇, 我寧願等心儀燒肉店😜

首先送上三款刺身, 新鮮度&味道可以

飲品有多款選擇, 自行到雪櫃前自取

2020-10-18
$300 (Dinner)