2009-02-09
上星期 我去 這間台灣特許經營店 買一杯佢最出名ga 珍珠奶菜 1. 先講奶茶 茶味好淡 超級多奶 一d都唔似奶茶 我只係覺得似飲奶 飲左一半冰就溶了 直頭好像奶水一樣 連小小甜味也沒有了 真的好一般!2. 珠珍 就 比較好得多 我飲過好多地方的珍珠奶菜 佢熟珠珍的時間剛好 好有口感 而且 珠珍份量好足 直得加分!3. 服務 打票的人都算 有禮貌 有講多謝 同話比我知要等比較長時間 叫我轉頭再來拿~ 唔錯 唔錯4. 店內環境 我感覺得有點可怕 下午6點左右 200呎左右的地方竟然 有8-9個工作人員 這樣轉身都轉不到 我眼見就連拿東西也要越過好幾個人頭上十分花時間 在E個環境下出品的時間和速道右點會快啦.... 怪唔知得 要40分鍾 先出到飲品出來 這方面請店主多加改善 PS人多唔一定快 人小唔一定慢 最重要係各盡其責 這樣就事半功倍)
直頭好像奶水一樣 連小小甜味也沒有了 真的好一般!
珠珍份量好足 直得加分!
唔錯 唔錯
在E個環境下出品的時間和速道右點會快啦....
怪唔知得 要40分鍾 先出到飲品出來 這方面請店主多加改善