(Non-member)
2006-02-16 6 views
13/2同bf預早慶祝情人節,因為儲$刻意食平d,特別選了呢間出名環境好又抵食既buffet,我年前黎過,食得幾滿意,今次都好有期望,我地730去到,唔算多人,因為有book位,留左個靠窗幾優靜既檯比我地,不過張櫈好唔得,係普通酒樓果隻,其他唔係靠窗既檯d櫈就靚d,起碼有墊手位先.我覺得三文魚刺生好新鮮,蠔就麻麻地,冷面好"粉"好難食,沙律好古怪,唔係香港人口味,凍青口,蝦都好一般,反而熱食幾好,左口魚好滑,燒餓,椰汁雞都唔錯,不過蟶子就有少少沙,燒牛扒就乾到死我食buffet都幾重視甜品,不過今次幾失望,tiramisu重難食過美心,moss,布甸都唔得,d味好假,係者喱呢d冇咩可能難食既咪正常lo....至於我次次buffet都要食既班戟,我成9點先去拎,個廚師整左兩個都濃晒,佢話個爐有問題,叫我轉頭再拎,我10分鐘後去到,居然收左爐,激死!!!唯有食返杯ice_cream先走,藉得一提是獨立杯裝牛奶公司,唔洗比人"筆"過晒,夠衢生!!