2023-06-27 71 views
幾年前,剛開業嘅時候食過一次!嗰時覺得「燒肉新幹線」智能化送餐模式好得意😍最近見到做緊優惠,8折都幾吸引,食下先放題有4個價位,今日揀咗中價位B餐,180分鐘可以慢慢食,有成102款美食,食物選擇嘅種類真係好多入座後,店員先送上⛵️舟盛盒+桶盛合,有牛肉、雞肉、猪肉、蝦、元貝,好豐富呀,味道都好唔錯~食完飽咗6成😂之後就可以掃Qr code落單order其他食物,自助區提供沙律、甜品、雪條、多款果茶、果汁及罐裝飲品大判壽喜燒牛里脊肉輕輕燒一燒,就可以點埋蛋液醬汁一齊食,肉味幾香濃,口感滑溜極上厚切牛舌灑上少少椒鹽,燒到表面金黃,口感Q彈,肉汁豐富,好好食😋特選牛肋肉油脂豐富,肉質軟淋,好唔錯呢可樂餅新鮮即炸,外裏鬆化,內裏滑溜香濃,超好食呀😋好得意嘅棉花糖😍平時食燒肉放題好少見,但燒得靚就要俾少少心機🤭有多款Meiji雪條,我食咗牛奶味同士多啤梨味,都好好食

大判壽喜燒牛里脊肉
輕輕燒一燒,就可以點埋蛋液醬汁一齊食,肉味幾香濃,口感滑溜

極上厚切牛舌
灑上少少椒鹽,燒到表面金黃,口感Q彈,肉汁豐富,好好食😋

特選牛肋肉
油脂豐富,肉質軟淋,好唔錯呢

可樂餅
新鮮即炸,外裏鬆化,內裏滑溜香濃,超好食呀😋

有多款Meiji雪條,我食咗牛奶味同士多啤梨味,都好好食