2024-07-26 961 views
呢間啲裝修設計branding都好靚。不過啲漢堡價位好高,最平嗰個都要$108,冇得單叫,選擇唔跟薯條、沙律、飲品,對細食嘅我太不friendly但我又好想試佢啲漢堡。烤大啡菇黑松露芝士牛肉漢堡視覺上好吸引,芝士流晒出嚟。啲薯條可以點啲黑松露芝士,馬上變咗黑松露芝士薯條,咁樣幾好食。啲沙律菜食得出係新鮮、貴價靚菜可惜重點來了,整個包都好乾,唔夠味,有幾點希望改善。第一,個包一啲都唔脆,煎/ 烘唔夠就夾料,好似甚至冇烘過?! (因為見到有pat黃色,應該係芥末醬喺個白雪雪嘅包底)。好失望,以為包底脆係漢堡店expect應該要有嘅第二,成個包都好乾身,牛肉冇肉汁,個包除咗黑松露芝士之外,係真係冇其他醬汁…… 唯一見到嘅可能係芥末醬,不過都俾個包吸收晒。食嘅時候,除咗溶溶哋咗嘅芝士之外,完全冇醬汁滴出嚟 個芝士雖然係流心,但完全提供唔到水份。食漢堡包嚟講冇汁滴出嚟,其實係好唔尋常。第三,黑松露芝士,但食落完全冇黑松露味,香味亦都冇,可能係比芝士嘅鹹味蓋過?但我真係食唔出有認真呢個價位期望一定係高啲,但真係用返漢堡嚟比較有更多更好味、價位仲要可以平三倍嘅選擇。 >> 觀塘漢堡推
但我又好想試佢啲漢堡。

烤大啡菇黑松露芝士牛肉漢堡
,咁樣幾好食。
啲沙律菜食得出係新鮮、貴價靚菜

可惜重點來了,整個包都好乾,唔夠味,有幾點希望改善。

烤大啡菇黑松露芝士牛肉漢堡

>> 觀塘漢堡推介: My Burger, 意堡
烤吞拿魚扒莎莎漢堡
2024-07-26
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$118 (Lunch)
烤吞拿魚扒莎莎漢堡