2021-10-13
哈哈好任性咁叫咗佢嘅甜品同嘢飲試吓,又估唔到佢幾好食同幾好飲喎!喺屋企做嘢做到好攰,就叫外賣甜品,突然好想食tiramisu就叫咗一間小店試吓,我係用外賣平台叫嘅,好驚喜佢嘅包裝係好細心。會用一個裝凍野嘅袋裝住甜品,而且又會比一個幾靚幾厚實嘅紙袋裝住食物同嘢飲。呢個真係要讚一讚!至於甜品方面份量適中唔會話太細個食完之後好滿足佢嘅忌廉唔係話好滑但係都覺得唔錯而且佢嘅咖啡睇得出用啲靚嘅咖啡食落有少少苦加埋忌廉一齊食啱啱好除此之外底仲有蛋糕體,呢個份量可以多番啲,偏少。至於杯宇治抹茶,店舖真係好有誠意睇得出係用好靚嘅抹茶粉飲落去係濃郁嘅抹茶味,因為同店家講走糖嘅關係,飲落去就會有啲苦澀味,唔飲得苦嘅朋友記得加返糖。本身舖頭係食意粉下次有機會再叫意粉食先!
本身舖頭係食意粉下次有機會再叫意粉食先!