🤩呢間KOMEDA's Coffee☕未開業前,我已十分期待🙌🏻AEON 屯門店現正開業🆕❤️~真係好開心😍咖啡店內設有卡位和梳化🛋️坐位舒適,感覺休閒放鬆🩷裝潢沿用傳統日本風格,以磚和木為主🤎很有格調✨KOMEDA's Coffee ☕用咖啡連繫每一位客人,食物方面亦好吸引~😋🔸熊本冰與火 KOMEDA特製丹麥酥🥯外脆內軟,配上鮮甜熊本蜜瓜🍈與及香滑牛乳雪糕🍦多重滋味享受💖🔸刨冰系列🍧 有三款口味❤️士多啤梨🧡芒果💚抹茶味,顏色好靚🤩夏天必食消暑甜品,加上軟雪糕🍦大大碗份量十足💯🔸KOMEDA 彌生漢堡🍔(照燒玉子)鬆軟麵包🍞夾住多款材料,有肉厚多汁嘅漢堡扒🍖日本雞蛋🥚生菜🥬加上照燒醬和蛋黃醬💛層次豐富😋味道濃郁🔸抹茶系列飲品🥤果凍抹茶牛奶佈滿士多啤梨醬和忌廉🤍茶味濃郁💚加上咖啡果凍🤎中和甜度,口感豐富香滑🥤雪糕抹茶歐蕾呢杯飲品+雪糕,高度第一無得輸🤣歐蕾就是牛奶🥛非常香濃幼滑,配合抹茶味唔會太甜好好飲👍🏻呢間咖啡店坐落真係幾舒服❤️平時如果無咩人🤭真係想拎本書去坐慢慢嘆下啡☕每個位仲有得叉電‼️真係無人等位,坐足一日都唔怕不過依家剛剛開一定好旺場都係唔好阻人做生意😂😂😂
🤩呢間KOMEDA's Coffee☕
未開業前,我已十分期待🙌🏻
AEON 屯門店現正開業🆕❤️~真係好開心😍

🔸熊本冰與火

🔸刨冰系列🍧

🔸KOMEDA 彌生漢堡🍔(照燒玉子)

🔸抹茶系列飲品
🥤果凍抹茶牛奶

🥤雪糕抹茶歐蕾

呢間咖啡店坐落真係幾舒服❤️
平時如果無咩人🤭
真係想拎本書去坐慢慢嘆下啡☕
每個位仲有得叉電‼️
真係無人等位,坐足一日都唔怕
不過依家剛剛開一定好旺場
都係唔好阻人做生意😂😂😂
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Tea