2012-07-08
為左不用等候,提早進歺!六時入座,不用等位,份量先不多講,裝飾新派的,你心中有數,但醉雞不夠酒香,麻醬麺亦不夠味,個無錫排骨我食完都唔知道食左,仲問個Fd,個無錫骨仲未到,口水鷄都上可以,得過麻辣,如果你中意食!小籠飽都oK,最可取是一口咬落去噴射出肉汁生煎飽,肉質味道可以! 芥蘭苦苦地,甜品四式中,茉莉菓凍又係食完都唔知到係茉莉味,杏仁味都0K,甜度0K,不過亦因人而言!D榚品?@@桂蜜榚同紅豆早容榚都太硬,如似䣓夜存放的榚點,兩個人入去食了三百七拾元, 最後評價,唔會再去食正歺!最多係Tea Time,食d小碟,因為佢D份真係For你當小吃^_^如果想大吃一頓就請另選食店! 味道就真是上海菜A 貨!

最後評價,唔會再去食正歺!
味道就真是上海菜A 貨!
$370 (Dinner)
  • 沒有