2018-08-23
好似世外桃源咁。喺觀塘時運大廈一個隱蔽角落嘅Go inside Kitchen 係一間我唔講你都唔會知道嘅餐廳,因為某種特別嘅原因,嚟到呢間餐廳度享用一個舒適嘅晚餐。一般人都會用色香味俱全去形容一個非常之出色嘅晚餐如果嚟到呢間餐廳又食到一個咁嘅晚餐我相信你都會用色香味俱全去形容呢個晚餐今晚首先為我地打頭陣嘅係蒜蓉法包佢香脆有帶着蒜蓉香味嘅麵包令到我食慾大增之後我哋食咗一個BBQ汁燒西班牙黑毛豬豬肋骨佢又香又甜既BBQ汁香味充斥着我既味覺只係呢道簡單嘅菜就已經可以擔當晒色香味三樣嘢啦第三樣嘢我哋食既係黑松露帶子闊條麵由佢個名已經知道呢樣名貴嘅粉面一定好好食當然事實同你諗嘅自然係一樣啦第二樣可以擔當色香味俱全就係呢盤黑松露帶子闊條麵啦講完食又講下呢度嘅服務質素啦呢度嘅服務質素梗係一等一啦呢度嘅侍應好好人㗎
第三樣嘢我哋食既係黑松露帶子闊條麵由佢個名已經知道呢樣名貴嘅粉面一定好好食當然事實同你諗嘅自然係一樣啦第二樣可以擔當色香味俱全就係呢盤黑松露帶子闊條麵啦 講完食又講下呢度嘅服務質素啦呢度嘅服務質素梗係一等一啦呢度嘅 侍應好好人㗎