2014-05-22 1597 views
琴日同男朋友係the one搵地方食飯,揀左食韓國野就試下啦,我地叫左個豆腐海鮮湯,同牛骨湯,本來想叫個韓式炸雞,但係要$170。下,咩雞咁貴@@放棄左叫雞食。等左陣佢搬左6碟小食,芽菜泡菜之類,普通啦無咩特別咁。先黎既係牛骨湯,一大碗有少少面,仲有好薄既三小塊牛骨仔,係咪要咁可憐得3塊,喂,唔平嫁wo大佬,都要$11x wo!湯就一大碗,食湯飯都有送丫,3塊……到我既豆腐海鮮湯,所謂既海鮮係幾粒蝦毛同蜆仔,仲有魷魚,成煲都係豆腐同豆腐,d蝦毛要尋寶咁先搵到出黎,一路玩一路食@@食極都係豆腐同豆腐,so sad!埋單要~$255,但我覺得好似食左一陣風,只怪自己信左門面既餐牌,去food court食都無咁嬲,個豆腐湯有大蝦,有青口仲有牛添,仲要平過呢度又唔洗加一,好傷心
6小碟
湯就一大碗,食湯飯都有送丫,3塊……
豆腐海鮮湯
埋單要~$255,
2014-05-21
$130 (Dinner)