今晚去大埔行街,見到呢間舖頭有日本居酒屋嘅風格,再入去食飯,味道真係唔錯。我哋order咗1.雜菌松露醬油豬骨濃湯叉燒拉麵$88呢碗拉麵湯頭濃郁鮮甜,加埋雜菌同松露既香氣,真係香得令人口水直流。麵條彈牙,叉燒肉軟滑鮮甜,又有份濃厚豐富既感覺。每一口都好過癮,仲好飽肚,係間拉麵店度食最爽快既一餐。價錢都合理,性價比超高,下次仲會再嚟食!2.角切魚生丼定食$88呢碗魚生丼好好味!魚片新鮮肥美,口感滑順入口即溶。飯粒帶點黏性,配搭魚片非常協調。加埋秘製醬汁,酸甜鹹香味道平衡得好,入口回甘。另外,配菜都新鮮爽口,為整個丼飯添加好多層次。份量十足,夠飽肚,性價比又高,真係平民價優質餐單。
我哋order咗

1.雜菌松露醬油豬骨濃湯叉燒拉麵$88

2.角切魚生丼定食$88

角切魚生丼定食
雜菌松露醬油豬骨濃湯叉燒拉麵
2024-08-01
$88 (Dinner)
角切魚生丼定食
雜菌松露醬油豬骨濃湯叉燒拉麵