2021-06-27 94 views
今次去因為有張買一送一卷所以再去食多次,叫咗兩碗拉麵,一款係期間限定既櫻花蝦🦐蟹肉拉麵,另一款係黑蒜油拉麵🍜另外再用會員積分換左餃子🥟櫻花蝦蟹肉拉麵 🌟🌟🌟🌟一睇貌相就好吸引,好大堆嘅蟹肉同櫻花蝦,已經心心眼湯底極濃蝦味,配上蟹肉同櫻花蝦,好夾,口中淡淡蝦既味道但麵方面我一直麵唔係好鐘意,好重鹼水味咁餃子 🌟🌟好普通嘅日式餃子,無咩好介紹唯一好既係柚子味豉油,清新既感覺黑蒜油拉麵 🌟🌟黑蒜油拉麵味道太濃同偏咸,濃到有點苦,食晒成碗都有啲困難,加上唔係沾麵,湯底真係唔需要咁濃配料方面兩塊雞肉一塊豬肉,好夠料最值得欣賞係廁所🚽女廁嘅裝修同日本嘅餐廳一樣,好靚,同埋超級超級細心,洗手盆位置放咗牙籤、棉花棒、衛生巾,真係以為自己去咗日本旅行另外仲有部電視對住廁所🚽邊去邊聽歌,真係好正既設計
今次去因為有張買一送一卷

櫻花蝦蟹肉拉麵 🌟🌟🌟🌟
一睇貌相就好吸引,好大堆嘅蟹肉同櫻花蝦,已經心心眼
湯底極濃蝦味,配上蟹肉同櫻花蝦,好夾,口中淡淡蝦既味道
但麵方面我一直麵唔係好鐘意,好重鹼水味咁

餃子 🌟🌟
好普通嘅日式餃子,無咩好介紹
唯一好既係柚子味豉油,清新既感覺

櫻花蝦蟹肉拉麵

黑蒜油拉麵 🌟🌟
配料方面兩塊雞肉一塊豬肉,好夠料

黑蒜油拉麵

最值得欣賞係廁所🚽
另外仲有部電視對住廁所🚽邊去邊聽歌,真係好正既設計

櫻花蝦蟹肉拉麵