平日路過呢間別天神都嗅到一陣好香嘅豬骨湯味,望落去鋪頭細細,一入到去就比人好似去左日本d細店鋪食拉麵嘅感覺!佢有自助嘅冰麥茶同埋調味料,仲有說明書教你調濃郁湯底/辣味湯底!呢間別天神選擇唔多,但係我覺得反而專門做一兩款拉麵係會特別用心做,特別好味!我地每人叫左一個套餐,別天神套餐 $105 同埋蝦味噌套餐 $115 🔥豚骨湯麵豚骨湯底好重豬骨味,食得出小店係冇落味精,真材實料用豚肉豚骨熬製出黎!一碗拉麵嘅配料有一隻溏心蛋、兩片厚叉燒、大量木耳!溏心蛋好甜好滑又夠大隻,叉燒好厚肉又濃味,木耳份量多又爽口!🔥小龍蝦蟹子沙津份量細細,前菜黎講係岩岩好,入面有好多龍蝦肉,配埋紫菜一齊食好正!🔥蝦味噌豚骨湯麵呢個比起普通豚骨湯底多左櫻花蝦,櫻花蝦每湯底多左一份鹹鹹香香嘅味道,好特別!🔥餃子餃子有四隻,加埋蒜蓉一齊食更好味!

🔥豚骨湯麵

🔥小龍蝦蟹子沙津

🔥蝦味噌豚骨湯麵

🔥餃子
餃子有四隻,加埋蒜蓉一齊食更好味!