2020-01-19 5818 views
好似感覺去左天池咁正有老朋友榮休,佢老闆就叫我去天池,我以為佢真系請大家去天池。12點去到我地系第一臺客,但好快就坐滿啦,以一間樓上鋪平日有咁生意量,相信有佢的特別。鋪面吾大但好舒服乾淨,但招呼可能吾夠人,又或者無一般日本店培訓,又或者系熟人,在入座後,送餐,收蝶,之後的優惠通知等有改善空間。有自助餐和套餐選擇,我地就選擇左自助餐。點餐已經用電話掃描QR Code 點餐,好清楚,但來左乜最好在status睇到,吾系重叫就吾好。佢地可以加錢升級,但 Apps 裡面就係確認後才可以知道有乜食,我覺得系確認前睇到會好D。食物方面有好多好多,以午餐來說,已經係超班啦,有壽司,燒物,天婦羅,甜品。。。。而且味道98%菜都真系幾好味。只有香蔥牛柳粒做得熟左D,但牛味都吾錯咖。必食系-岸鹽禾牛壽司,返叫左兩次。-甜蝦-芝麻雞翼好肥美-胭脂蜜香燒菠蘿好甜好菠蘿香-鰻魚手捲吾係一部整條都係醬-鮮重葉蟹棒絕對吾係果D超市大大包果D假野。
好似感覺去左天池咁正

必食系
-岸鹽禾牛壽司,返叫左兩次。
-甜蝦
-芝麻雞翼好肥美
-胭脂蜜香燒菠蘿好甜好菠蘿香
-鰻魚手捲吾係一部整條都係醬
-鮮重葉蟹棒絕對吾係果D超市大大包果D假野。

2020-01-09
$150 (Lunch)
  • 岸鹽禾牛壽司
  • 芝麻雞翼
  • 胭脂蜜香燒菠蘿
  • 鰻魚手捲
  • 鮮重葉蟹棒
  • -芝麻雞翼好肥美,岸鹽禾牛壽司必食