2016-02-12 1015 views
老字號舖頭已經開左三間舖但都長期坐滿8成人,好彩上菜快唔洗點等位,叫左3樣野潤蛋米,潤牛麵本人喜歡濃味都係潤牛米岩我D,豬潤爽口唔硬咁簿都唔會好老功力好利害,牛肉雖然夠林但冇牛肉味一般街滑牛,但有肉滾過嘅湯底有肉香可能牛肉汁已經滾晒落去真係超正次次清所以唔洗叫飲品潤蛋米雖然豬潤已經用薑汁處理過但就有小小血腥味但就爽口唔老又唔會粉,岩鍾意清清地嘅人比較淡口但係隻蛋煎到脆晒邊好香吸晒湯汁就好好味啦咖史西多士咖央西多士入面咖史醬太小食唔出椰香味但係蛋味就好香煎到表面脆脆地,當普通西多食其實唔錯食完個麵真係有補左血感覺得閒就要再唻補補身先
潤牛米
潤蛋米
咖央西多士
食完個麵真係有補左血感覺得閒就要再唻補補身先
2015-11-30
$40 (Lunch)
潤牛米