見到咁多好評,就專登約朋友一齊去中環呢間既隱世小店❤️❤️日式料理❤️🍱無論係中環定香港站,都好易搵到,去個陣就香港站C出口,走個陣我地選擇左中環地鐵站🚇見到牌上面推介海膽杯No.1推介,即刻落order啦🤤🤤好好味呀!牌上面介紹左裡面有咩材料,我就唔重複了,總之一個字,正!!海膽入口即溶既感覺,唔會腥臭👍🏽👍🏽中間有唔同既食材,食落去既感覺好特別,每層有唔同既感覺!果然係No.1 推介👍🏽👍🏽第二樣就係No.3推介既牛油果帆立貝洋風海膽沙律,香草配上帆立貝,帶出左帆立貝既鮮味,加上牛油果既配搭,好值得一試🤤🤤呢個係特色海膽火焰卷🍣裡面有蛋有蟹柳,面層有蛋海膽,視覺效果當然到流啦,但味覺都好好呀!再黎係三文魚夾餅壽司🍣我第一次食餅加三文魚,但咸咸地既餅味加埋三文魚,個種感覺好新鮮!但真係好好食👍🏽呢個係海膽燒岩蠔,,呢個都唔差架,但比起海膽杯,我中意海膽杯多d❤️❤️芝士年糕,外脆,裡面就流心芝士,呢個要襯熱食,熱食既芝士味香多d,又唔會咁濟😋😋呢個係清酒鮑魚雞翼😳😳同樣地,大家叫呢個一定要襯熱食呀!雞翼加鮑魚我又係第一次食😂呢個大家必點!呢個麵質好爽口,冷蒟蒻麵,又係厄like既時候啦,視覺效

見到牌上面推介海膽杯No.1推介,即刻落order啦🤤🤤

呢個麵質好爽口,冷蒟蒻麵,又係厄like既時候啦,視覺效果一流😂😂

最後係海膽雪糕,用左北海道牛乳加海膽,自創的雪糕,創意同味道都俾個滿分💯
總括黎講,呢間日式料理又有創意,食物質素都好,每上雪道菜店員都會解釋食法,服務幾好
10分滿分👍🏽👍🏽