2021-08-31 23 views
今日小編來講呢一間好多人討論嘅叉燒店,一間專門買叉燒嘅專門店,就係灣仔既~~~~等我嚟試吓到底有咩咁特別先😎😎😎😎嚟到嘅時候都有啲人排緊隊同埋店緊嘢食,人流上面都幾多喎,可能因為新開舖嘅關係,所以特別多人過嚟試吓,不過雖然多人,但係其實都唔係拍咗好耐,就到我點燦爛,影完相亦都唔係等咗好耐就已經整好拎走👍👍證明咗佢哋員工都好快手嘅👏👏👏👏👏餐牌有好多唔同嘅配搭又有沙律又可以轉唔同嘅飯,所以其實就算一間淨係買叉燒嘅叉燒店都有唔同嘅配搭,冇咁容易厭。今次食飯下次就可以試吓沙律啦🤣🤣🤣叉燒藜麥飯 $55有啲人唔鍾意食禮物飯,因為佢嘅口感比較硬身少少,但係其實我自己就好鍾意有啲粒粒嘅感覺,所以我自己就叫咗呢一個,加埋叉燒本身甜甜香香嘅肉味,所以劇相都已經好開胃。好快就食晒,所以都好滿足。😳👍👍👍

等我嚟試吓到底有咩咁特別先😎😎😎😎

證明咗佢哋員工都好快手嘅👏👏👏👏👏

叉燒藜麥飯 $55

好快就食晒,所以都好滿足。😳👍👍👍