2022-12-29
為左慶祝考試合格🥳專登去上環一間好靚既餐廳食晚餐慶祝🤩入到去環境真係好靚好舒服,黃黃地燈光💡加埋枱上蠟燭🕯️好有浪漫既感覺,見到好多嘢食簡,我地問左職員推介咗幾款🎤跟住落單等待既時間都比想像中來得快🚴🏼♂️其實全部既擺設都好靚,我地每一碟都有影相📸{Home $208}好大碟,蟹肉超好食,濃濃既蟹肉味,混埋蝦肉,海鮮味好濃烈{Gambas Ai Ajillo $168 }蒜片夠曬脆,係好特別,未試過蒜片同蝦一齊食可以咁夾,醬汁好入味{Chicken $88 }雞翼炸得好香好脆口,溝埋蒜碎勁好味,輕量咸咸地,味道適中,唔會太多油,炸得到位剛剛好,品質一流 {Tartare$188 }牛肉同沙律都好勁量,大件又好食,味道好獨特,係出面都食唔到咁高質,加埋半熟蛋,使到肉質更滑,真係好出色以上係我地都覺得好食☀️值得再叫,菜式好特別,好食,有好野當然要同人share啦
等待既時間都比想像中來得快🚴🏼♂️其實全部既擺設都好靚,我地每一碟都有影相📸 {Home $208}
好大碟,蟹肉超好食,濃濃既蟹肉味,混埋蝦肉,海鮮味好濃烈 {Gambas Ai Ajillo $168 }
蒜片夠曬脆,係好特別,未試過蒜片同蝦一齊食可以咁夾,醬汁好入味 {Chicken $88 }
{Tartare$188 }