2021-11-18 63 views
中西區收工食嚟食去都係嗰幾間?想試下新野又唔想好貴嘅話,呢間應該啱大家😁 呢度主要係賣雞堡🍔即叫即整,小店經營,Open Kitchen睇住店員煎,送到嚟仲係熱辣辣🥰冬天食啱哂。 Honey Mustard $78塊雞好厚,夾喺2片厚而唔硬嘅包中間,仲有大量嘅沙律菜夾喺中間,好fresh🥰個醬甜甜地唔會好搶,反而好融入個包。 Korean Chili $78韓底辣醬令到雞肉嘅味道更豐富。雖然話係辣醬,唔知係咪叫咗少辣嘅關係,食落唔會好辣好辛苦,反而剛好做到個好狂野嘅感覺但又回翻少少甜味比你🤭呢個調味我好鍾意。 Kimchi Avocado Fries $60平時快餐店食薯條食到悶😌呢度有炸得香脆嘅薯格😆綿綿嘅牛油果同薯格都幾襯。仲有啲類似泰式甜辣醬咁撈埋,加埋香辣嘅泡菜,好刺激味蕾🤓 呢度嘅低卡飲品有埋寫卡路里,可以比大家參考🤣 Hibiscus Agave $36 70kcal洛神花嘅顏色好引起食慾🌺。味道有啲似酸梅湯,好解渴。 Rosemary Dragonfruit $36 50kcal呢個清清地唔會好甜,都係送炸野一流。

Honey Mustard $78

Korean Chili $78

Kimchi Avocado Fries $60

呢度嘅低卡飲品有埋寫卡路里,可以比大家參考🤣

Hibiscus Agave $36 70kcal
洛神花嘅顏色好引起食慾🌺。味道有啲似酸梅湯,好解渴。

呢個清清地唔會好甜,都係送炸野一流。