2017-09-24 913 views
同學聚會,食素就最開心。又食得多款式,更重要是,其他人都食少餐肉啦! 1. 叉燒十分鬆化,熱騰騰,好味。2.紅燒茄子豆腐,走油一定油膩架喇, 不過味道幾好。3.蓮藕素鴨煲,炒得幾香。(素鴨是素料)4.川味口水雞,醬汁非常好味,吃得辣一定要試,個人覺得雞若不是素料,如是麵筋會更好,因為我估百鬆d一碟是因為素料價格高的關係。5.焗咖哩大蝦。味道不錯,蝦量不算多,會夾其他配料,如薯仔。6. 海苔杏香炒飯,呢個就麻麻啦,冇料的,就是有幾片杏片同海苔炒,炒得乾身,唔太油。但就是乾乾地有些咸味而已,不夠香。7. 乾炒牛米(原本是河,但賣哂),這個就不錯! 乾身,算有鑊氣。8. 蛋白杏仁茶,不太甜,ok!8個人埋單11xx, 平均都16x, 都唔算平啊!補充:侍應服務都唔錯,會向客人推介及建議。

1. 叉燒十分鬆化,熱騰騰,好味。
2.紅燒茄子豆腐,走油一定油膩架喇, 不過味道幾好。
3.蓮藕素鴨煲,炒得幾香。(素鴨是素料)
8. 蛋白杏仁茶,不太甜,ok!

8個人埋單11xx, 平均都16x, 都唔算平啊!

補充:侍應服務都唔錯,會向客人推介及建議。
欖菜叉燒
紅燒茄子豆腐